Bent u op zoek naar zakkenfilters voor de horeca? De zakkenfilters van Rumeyza zijn verkrijgbaar in hoge filterklassen. Ze creëren een gezonde, veilige omgeving voor uw medewerkers en klanten. Voor ieder ventilatiesysteem of afzuigsysteem hebben we de juiste zakkenfilter in huis. Bekijk vooral ons uitgebreide assortiment en vind de filter die bij uw installatie past, voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 

Wat is een zakkenfilter?

De zakkenfilter bestaat uit een frontraam en een filterzak. Deze zak is gemaakt van synthetisch materiaal, geseald en heeft een wig-vorm. De zakkenfilters worden gebruikt voor het filteren van stofdeeltjes in vervuilde lucht en worden onder andere gebruikt in airconditioning, geurfilterkasten, wtw-systemen en luchtbehandelingskasten.
 

Waarom kiezen voor een zakkenfilter?

Zakkenfilters bieden vele voordelen. Ze zorgen voor een goede werking van uw ventilatiesysteem. Zo filteren ze fijnstof en andere zwevende stoffen uit de lucht. Deze stofvangst is zeer hoog, dankzij het grote filteroppervlak. Hierdoor blijft de omgeving waarin gewerkt wordt gezond. Het grote filteroppervlak zorgt ook voor een lager energieverbruik. Dit levert kostenbesparing op. Ook worden zakkenfilters op zo’n manier geplaatst dat ze niet met andere zakken in aanraking komen. Hierdoor wordt het oppervlak van de zakken volledig benut.
 

Zakkenfilters horeca

De zakkenfilters van Rumeya zijn zeer geschikt voor de horeca. Ze hebben een lange levensduur en zorgen voor een gezonde werkomgeving. Wij leveren onder andere zakkenfilters voor de klassen F7 en M5. Deze hebben een hoog stofhoudend vermogen en een lage drukval. Ook zijn de zakken gemaakt van hoogwaardig materiaal en ze hebben een lage weerstand. Dit verklaart de lange levensduur. Al onze zakken zijn gecertificeerd. Voor deze filters geldt overigens de ‘normale’ afvalverwerking. De filters zijn daarnaast eenvoudig te vervangen.
 

Zakkenfilters horeca vervangen

Via onze webshop kunt u nieuwe zakkenfilters bestellen. We hebben altijd genoeg op voorraad en leveren snel. U zult nooit zonder komen te zitten. Het is belangrijk een zakkenfilter op tijd te vervangen. Als u dit niet doet zal de werking van uw ventilatiesysteem achteruitgaan. Ook gaat het energieverbruik omhoog. Controleer dus regelmatig of uw filters nog schoon genoeg zijn. Als u hier vragen over hebt adviseren wij u graag.
 

Verschillende filterklassen

Wij leveren alleen zakkenfilters met hoge filterklassen. Op deze manier werken we aan de hoogst haalbare luchtkwaliteit. De filterklasse M5 beschermt tegen onzichtbare (stof)deeltjes. De filterklasse F7 doet dit ook, maar beschermt daarnaast tegen fijnstof en pollen. Met name fijnstof is slecht voor de gezondheid, dus dit is zeer belangrijk.
 

Meer filters

Behalve zakkenfilters kunt u bij ons terecht voor andere soorten filters. Denk aan koolstoffilters, koolstofpatronen, paneelfilters en labyrintfilters. Ook leveren we complete afzuigsystemen en ventilatoren. Wij leveren al vele jaren innovatieve, duurzame producten op het gebied van afzuiging en ventilatie voor de horeca.