Rumeyza staat natuurlijk bekend om de vele soorten producten voor in de keuken. Eén van de producten die je hier op de site kunt vinden zijn flexibele slangen. Deze flexibele slangen zijn onmisbaar voor iedere horecagelegenheid die over een keuken beschikt. Veel mensen vragen zich alleen nog af wat nu precies het voordeel is van deze soort slangen en wat de redenen zijn dat je ook moet kiezen voor flexibele slangen kopen.

In dit artikel zullen we dit voor eens en voor altijd duidelijk maken.

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De SONODEC 25 bestaat uit een geperforeerde aluminium laminaat binnenslang, thermisch en akoestisch geïsoleerd met een glaswol laag en uitgevoerd met aluminium laminaat buitenmantel. Een barrier tussen de slang en het glaswol voorkomt migratie van glaswoldeeltjes in de luchtstroom. Lees meer…

Aluminium zwarte ventilatieslang

COMBIDEC CLASSIC-slangen zijn stevige, zeer flexibele, extreem sterke laminaatslangen voor verschillende toepassingsgebieden. De slang bestaat uit meerdere lagen aluminium en polyester waarin een spiraaldraad verwerkt wordt. De slangen zijn zonder problemen aan ronde en ovale aansluitstukken te bevestigen. De vuurvastheid van de COMBIDEC-slangen is in meerdere landen getest volgens internationaal geldende normen. Lees meer…

Thermisch geïsoleerde ventilatieslang

De ISODEC 25 bestaat uit een aluminium laminaat binnenslang, thermisch geïsoleerd met een glaswollaag en uitgevoerd met een aluminium laminaat buitenmantel. Lees meer…

Wat zijn ventilatieslangen?

Ventilatieslangen zijn eigenlijk niets anders dan flexibele slangen die je kunt gebruiken voor in de keuken. Dankzij de flexibele werking van deze ventilatieslangen zal je in staat zijn om eindelijk ook eens die moeilijke hoekjes te gebruiken bij jou in de keuken. Op die manier is het niet meer nodig om met allerlei grote afzuigbuizen aan het werk te gaan. Ventilatieslangen zijn niet alleen veel handiger, maar ze vallen ook nog eens minder op in de keuken.

Flexibele slangen is iets wat iedere onderneming in de horeca in ons land zou moeten doen. De voornaamste reden om wel goede slangen te hebben in de keuken is natuurlijk dat het de luchtkwaliteit ten goede komt. Je wilt niet hebben dat de klanten in een vuile lucht zitten. Ook voor de mensen die in de keuken werken is het van belang dat de lucht wel fris is om in te ademen. Dankzij onze ventilatieslangen weet je zeker dat de vettige lucht naar buiten zal worden afgevoerd.

Voordelen van onze ventilatieslangen

Ventilatieslangen kopen bij Rumeyza is natuurlijk altijd een goede keuze. Bij ons weet je zeker dat de flexibele slangen aan alle eisen voldoen die er maar gesteld kunnen worden. Al onze producten voldoen aan de Europese regelgeving die ziet op de luchtkwaliteit, door de stap te maken om ventilatieslangen te kopen bij Rumeyza weet je in ieder geval zeker dat je hier geen problemen meer mee zal krijgen. Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat de ventilatieslangen bij ons gemaakt zijn van het sterkste materiaal. Dit zorgt ervoor dat het een aankoop zal zijn waar je lang plezier van zal hebben. Het is nergens voor nodig om veel te veel geld te betalen voor jouw flexibele slangen, dit is dan ook de reden dat onze producten zo goedkoop zijn.

Maak vandaag ook nog de keuze voor ventilatieslangen kopen, voor je het weet zal jouw horecagelegenheid voorzien zijn van dé beste flexibele slangen die je maar kunt vinden op de markt. Mocht je vragen hebben over hoe je nu precies de slangen moet monteren dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om jou van advies te voorzien. Dankzij Rumeyza is het voor alle horecazaken in Nederland mogelijk om ook ventilatieslangen te kopen voor een aanzienlijk lagere prijs dan gewoonlijk. Zonder dat er ook maar enige afbreuk plaatsvindt aan de kwaliteit van de slangen bij jou in de keuken.