Hier op de site van Rumeyza hebben we ontzettend veel soorten slangklemmen die je kunt gebruikten voor jouw horecagelegenheid. Lang niet iedereen weer waar een slangklem voor gebruikt kan worden, dit is niet bepaald handig. Het is tijd om eens wat duidelijkheid te scheppen omtrent de slangklemmen bij ons op de site. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je kunt verwachten.

Waar een slangklem voor gebruiken?

Door het ontwerp van een slangklem zal je in staat zijn om een slang vast te zetten, zodat er geen vloeistof meer kan lekken door de slang. Veel slangklemmen worden gebruikt bij het vastzetten van slangen in de horeca, bijvoorbeeld slangen die dienen voor de watertoevoer. Elke keer dat je te maken krijgt met vloeistoffen die niet mogen lekken zal je baat hebben bij een slangklem.

Soorten slangklemmen – schroeftype & veertype

Omdat de vloeistof in slangen in elke situatie onder druk staat zal je de slangen wel vast moeten kunnen zetten, zonder dat de slang in een keer los komt. Dat is dan ook precies waar de slangklem voor gebruikt kan worden. Slangenklemmen zijn er te vinden in twee soorten. Er is het band-gebonden schroeftype en het veertype. De slangenklem met de band-gebonden schroef is vaak te vinden in de keukens. Deze zijn ideaal voor de slangen die een dikkere sluiting vereisten. Ook de soort met de schroef kan uitstekend worden gebruikt binnen de horecazaak. Bij Rumeyza ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit die je maar kunt vinden, deze zekerheid is wel zo prettig.

Een slangklem is te vinden in allerlei soorten maten en vormen. Ze zijn gemaakt van een sterk soort metaal. Mocht je niet weten welk soort slangklem aansluit bij jouw horecagelegenheid dan kan je altijd advies vragen aan het team van Rumeyza. Wij staan immers altijd voor je klaar om je te voorzien van de beste tips en tricks. Wel zo prettig, zo weet je precies dat de slangklem goed vast zal zitten.