Een horecakeuken moet praktisch zijn ingericht zodat de koks en het andere personeel er veilig, hygiënisch en snel kan werken. Je denkt dan al vaak aan goede kookplaten en handige voorbereidingstafels, maar waar je ook aan moet denken zijn de regelaars.

Regelaar kopen voor een veilige keuken

Simpelweg heb je een regelaar om dingen te regelen. Het is natuurlijk geen doen om elke ochtend en avond handmatig al je apparaten aan en uit te schakelen. Denk hierbij aan zaken die elektrisch lopen zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, maar ook het mechanisme van een gasfornuis wordt door middel van een regelaar geregeld. Een regelaar bestellen is dan ook belangrijk voor elk apparaat in een horecakeuken.

Regelaars bestellen doe je bij Rumeyza

Voor al je regelaars, kan je bij www.rumeyza.nl terecht. Wij streven ernaar om alleen producten aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, tegen de allerbeste prijs. Nu hebben wij ook een breed assortiment aan regelaars, zodat je alle benodigdheden voor je keuken, bij 1 webwinkel kunt bestellen.

Hierbij moet je denken aan een traploze regelaar, voor inbouw- of opbouwmontage, waarbij de snelheid van spanningsregelbare motoren manueel kan worden geregeld. Of een standenregelaar, gebaseerd op het principe van spanningsregeling door middel van spaartransformatoren en frequentieregelaars die een betrouwbare en intelligente motorstart en regeling aanbieden van 1 en 3-fase laagvermogensmotoren.

Ook leveren wij co2 monitors om de verspreiding van het coronavirus te verminderen en werkschakelaars waarmee elektrische apparaten worden beschermd tegen de gevolgen van kortsluiting en overbelasting.

Een regelaar kopen kan simpel en snel

Kortom, bij Rumeyza ventilation products is er genoeg keuze in regelaars voor allerlei verschillende doeleindes, in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van hoe groot de horecakeuken is en welke apparaten hierin zijn ingebouwd, kan je kiezen voor een type regelaar. Als je hulp wilt hebben bij het kopen van regelaars, bijvoorbeeld over het type of het aantal volt, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag!