Rumeyza is de beste in deze branche

Rumeyza is de goedkoopste in de branche en ook nog is degene met de beste kwaliteit! Stel dat u toch een betere prijs voor een bepaald product vindt, moet u ons informeren en passen wij gelijk onze prijs of prijzen aan zodat Rumeyza het goedkoopst kan blijven.

U twijfelt of u de installatie zelf kan doen? Dat maakt niks uit, want de installateurs van Rumeyza kunnen ook de installatiewerkzaamheden voor u verrichten. Onze gecertificeerde installateurs weten de weg en kennen onze producten met vakkundige kennis beloven onze monteurs de installaties op een professionele wijze uit te voeren.

Advies nodig bij het aanschaffen van overige producten?

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van één van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste product voor uw situatie. Een goed product aanschaffen, doe je natuurlijk bij Rumeyza.

Je kan bij Rumeyza terecht voor veel verschillende soorten producten. Onze assortiment is te groot om op te noemen. U heeft nog vragen stel ze gerust via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.