Uw voordeel is dat wij geen vaste leverancier zijn. Wij blijven dus groeien met nieuwe goede merken die wij tegenkomen in de praktijk. We weten wat werkt en wat past bij uw bedrijf. We willen graag transparant zijn en meedenken vanuit het oogpunt van de klant. Om dit proces te vereenvoudigen hebben we een webwinkel gebouwd zodat u rechtstreeks keuze hebt uit meerder merken.

– Betrokkenheid, wij denken graag met u mee!
– 24/7 bestellen via ons online bestelsysteem.
– Één levering, één factuur en één aanspreekpunt!
– Ruimte voor maatwerk.
– Minimaal 1 jaar garantie op ons gehele assortiment!

In de afgelopen jaren hebben we aan veel mooie opdrachten voor fijne opdrachtgevers mogen werken. Wij zijn beretrots op het vertrouwen dat al deze ondernemers ons gegeven hebben. Zij hebben ons een kijkje in de keuken van hun bedrijf gegund wat geresulteerd heeft in een waardevolle relatie, wederzijds vertrouwen en betrokkenheid, oprechte interesse in elkaar en daardoor een prettige samenwerking. We hebben samen mooie dingen gemaakt en gaan daar nog heel lang mee door. Wij zijn blij met onze klanten en laten ze dan ook graag zien!
Rumeyza levert een breed assortiment aan airconditioning, hoogwaardige ventilatoren, compacte luchtbehandelingskasten en warmteterugwinunits tot wel 200.000 m3/h voor de industrie ventilatie, professionele keukens, projecten in de utiliteit, vliegvelden, woningbouw maar ook voor zwembaden, scholen, industrie, kantoren en ziekenhuizen.

Heeft u verdere vragen?

Of bent u nog niet onder de indruk van Rumeyza? Neem dan contact op met onze klantenservice.