Een goede horecakeuken is niet compleet zonder goed materiaal. Hierbij moet je natuurlijk denken aan goed keukenapparatuur zoals kookplaten en afzuiging. Maar ook het keukenmeubilair kopen speelt een belangrijke rol. De term keukenmeubilair is heel breed. Hier valt eigenlijk alles onder dat te maken heeft met de verdere inrichting van de keuken in een horecagelegenheid.

Wat voor soorten meubilair zijn er?

Maar wat voor soorten keukenkasten en andere benodigdheden kan je dan kopen bij Rumeyza? We hebben een breed assortiment met veel verschillende soorten producten. Denk bijvoorbeeld aan standaard werktafels. Deze kunnen heel functioneel worden ingezet. Met een groot blad bovenop en onderaan nog een verdieping waar spullen kunnen worden neergezet.

Ook serveerwagens zijn bij ons verkrijgbaar, ideaal wanneer meerdere dienbladen of schalen tegelijk moeten worden verplaatst. Door de wielen onder de serveerwagens rijd je binnen no-time van A naar B. Verder moet je denken aan alles zo groot als voorraadkasten tot dingen zo klein en ingewikkeld als kranen. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit: warmhoudkasten, stellingen, regaalwagens, schuifdeurkasten, afvoertafels, etagères, frietuitschepbakken, afvalbakken, bakken en deksels, woktafels, achterwanden en vetafscheiders.

RVS meubilair van hoge kwaliteit

De meubels in een horecakeuken moeten iets meer tegen een stootje kunnen dan normaal meubilair. Het moet goed kunnen tegen de vieze en vettige dampen die vrijkomen in een keuken. Daarbij is ook hygiëne heel belangrijk in een horecagelegenheid. Meubilair moet je makkelijk schoon kunnen maken zonder dat het in het materiaal kan trekken.

Daarom is al het meubilair van Rumeyza gemaakt van RVS, oftewel roestvast staal (of roestvrij staal in de volksmond). Op de lange termijn kan RVS sporen van roest gaan tonen, maar over het algemeen is RVS onverwoestbaar. RVS meubilair dat in horecakeukens wordt gebruikt, staat altijd binnen waardoor de omstandigheden niet snel zullen zorgen voor aantasting van het materiaal.

Zou je hout gebruiken in een keuken, dan zorgt dit voor brandgevaar en het hout kan heel gemakkelijk en snel gaan schimmelen in een vochtige ruimte. Daarbij trekken materialen ook in het hout waardoor het heel erg gaat stinken. RVS is daarom de beste en meest schone optie voor elke keuken, en dit alles is verkrijgbaar bij Rumeyza.