Mert Ventilatie
Mvent
Vetafscheiders.nl
 
Mocht u geïnteresseerd zijn om partner te worden en de installaties voor klanten van Rumeyza uit te voeren, neemt u dan contact op.

Wilt u liever dat wij alles voor u regelen? Dat kan!

In dit geval brengen wij éénmalig € 100,- exclusief de btw bij u in rekening, deze dient vooraf per rekening aan ons betaald te worden. Deze kosten zijn voor het inmeten, berekenen en voor het rijden naar locatie. Let op! Rumeyza kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schades die zijn of worden gemaakt door de installatiebedrijf!

Ook voor montage en onderhoud kunt u terecht bij Rumeyza. Het berekenen, vervangen, monteren en installeren van de ventilatieproducten is een zeer belangrijk aspect. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde installateurs met technische achtergrond en ervaring in het installeren van complete ventilatiesystemen.

En niet onbelangrijk: de installateur aan wie wij producten leveren hanteren zeer scherpe tarieven voor de installatiewerkzaamheden. Echter tegen duidelijk scherpere tarieven dan in de markt gebruikelijk is. Door jarenlange ervaring zijn de installateurs in staat om een complete ventilatiesysteem aan te meten, die voldoet aan uw wensen.
 

Maak direct online een afspraak!