Bij Rumeyza heb je zeer zeker ongetwijfeld een geschikte filter voor jouw toepassing beschikbaar. Zo leveren wij hoogwaardige, energiebesparende luchtfilters in verschillende soorten en maten. Dit om mensen en producten te beschermen tegen slechte stoffen. Onze missie is het beschermen van mensen, processen en het milieu door het bedenken, ontwikkelen en leveren van goeie oplossingen.

Verschillende soorten filters

Zo leveren wij de meest voorkomende filters voor toepassingen in de horeca. Zo hebben wij voor in de luchtbehandelings- en geurfilterkasten cassettefilters, koolstofpatronen, zakkenfilters F7 en zakkenfilters M5 maar ook hebben wij labyrintfilters en metaalfilters voor in de RVS afzuigkappen. De keuze bij Rumeyza is te groot om op te noemen, ga zo maar door…

Zeer scherpe prijzen voor alle filters

Rumeyza hanteert zeer scherpe prijzen, zo ook voor alle filters. Bestel je vandaag nog een filter bij ons, dan word deze in de meeste gevallen al de volgende werkdag bij je geleverd. Weet je niet zeker welke filter je nodig hebt en wil je meer advies? Neem dan contact op met de klantenservice, want zei helpen je graag bij het vinden van een geschikte filter voor jouw toepassing. Onze specialisten staan 24/7 voor je klaar om je te helpen bij het kopen van een filter. Ook als je twijfelt bij het bestellen van een filter kun je ons mailen. Ook dan helpen wij je graag!

Twijfelt u welke filter het beste bij u past?

Heeft u nog enige onduidelijkheden of twijfelt u welke filter het beste bij uw bedrijf past? Stuur ons gerust een e-mail en wij zullen uw vraag snel en concreet beantwoorden!