Een ventilatiesysteem blijft goed werken als filters periodiek worden vervangen. Wij leveren verschillende soorten ventilatiefilters, die bijvoorbeeld geschikt zijn voor geurfilterkasten, luchtbehandelingskasten en afzuigkappen. Onze filters horeca zijn van hoge kwaliteit en behalen een maximaal resultaat. Welke filter u nodig heeft, hangt af van de functie van het ventilatiesysteem.
 

Filters horeca voor uw afzuigkap of ventilator

Rumeyza levert hoogwaardige horeca filters die lang meegaan, want we kopen alleen in bij gerenommeerde fabrikanten. De filters voldoen aan de eisen die gelden vanuit de wet- en regelgeving, waardoor uw afzuigkap, geurfilterkast of ventilator optimaal zal werken. Bovendien zijn ze aantrekkelijk geprijsd en eenvoudig te installeren.
 

Welke soorten filters horeca zijn er?

Er zijn verschillende soorten en maten filters. Rumeyza heeft ze onder andere voor afzuigkappen en geurfilterkasten. Welke filter geschikt is voor u, hangt af van welk systeem u heeft. Zo is een koolstoffilter of zakkenfilter geschikt voor een geurfilterkast. En RVS filters zoals lamellenfilters en gaasfilters past u toe in de afzuigkap. Mocht u er niet uitkomen, vraag ons dan om persoonlijk advies. Wij hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van afzuiging en ventilatie.
 

Hoe vaak moet ik een filter vervangen?

Het ligt aan de filtersoort of u deze moet vervangen. De meeste filters van Rumeyza kunt u meerdere keren gebruiken. Lees vooral de geleverde instructies bij uw bestelling. Hier staat duidelijk in omschreven welke stappen u dient te ondernemen. Als uw filter niet meer optimaal werkt, dan kunt u bij ons in de webshop een nieuwe bestellen. Wij hebben iedere filter op voorraad en we leveren snel, zodat u nooit zonder komt te zitten.
 

Hoe maak ik een filter schoon?

U maakt de filter schoon volgens de instructies die u krijgt bij het product. Sommige filters reinigt u met een sponsje of kunt u in de vaatwasser doen. Het is belangrijk herbruikbare filters regelmatig schoon te maken, want er kan zomaar een inspecteur langskomen om uw afzuigsysteem te controleren. Bovendien is het prettig voor uw medewerkers en klanten als uw afzuiging of ventilatiesysteem naar behoren werkt. U merkt snel genoeg wanneer het tijd is om uw filter schoon te maken, want dan blijven de onfrisse geuren in uw keuken hangen.
 

Nog meer producten van Rumeyza

Behalve filters kunt u bij ons terecht voor regelaars, slangen en buizen. Verder leveren wij complete ventilatoren en afzuigsystemen. Denk aan afzuigboxen, condenskappen, geurfilterkasten en kanaalventilatoren. Wij vinden het belangrijk alle benodigdheden op het gebied van ventilatie en afzuiging aan te bieden, zodat u één aanspreekpunt heeft waar u altijd terechtkunt.