Een dakventilator is een uitkomst als u binnen geen ruimte heeft voor een ventilatiebox. Dit systeem zuigt vervuilde lucht via kanalen uit uw grootkeuken of kantine. Omdat de ventilator buiten wordt geplaatst, is het van belang dat deze blijft functioneren onder alle weersomstandigheden. De dakventilatoren die wij leveren zijn hoogwaardig, brandveilig en vochtbestendig.

Rosenberg dakventilator

De direct gedreven dakventilatoren met buitenpoolmotor van Rosenberg staan voor kwaliteit. Aangezien de motoren, schoepenwielen en de behuizingen volledig zelf geproduceerd worden gaan bij Rosenberg prijs en kwaliteit écht samen. Het is juist de kwaliteit die ervoor zorgt dat wij al jarenlang een groot marktaandeel hebben met onze ventilatoren op de Nederlandse markt. Lees meer…

Wat zijn dakventilatoren?

Dakventilatoren plaatst u op het dak. Ze maken deel uit van uw afzuigsysteem. U kunt ze plaatsen op alle soorten daken. Denk aan platte, schuine of zadeldaken. Onze dakventilatoren worden veelal toegepast in de horeca, maar ook in andere branches.

Waarom kiezen voor dakventilatoren?

Als u een dakventilator installeert brengt dat grote voordelen met zich mee. Zo staat deze buiten, dus neemt hij binnen geen ruimte in beslag. Verder zorgt het systeem ervoor dat er geen vuile lucht blijft hangen. Als u dit combineert met ventilatieroosters, wordt de lucht in de ruimte steeds ververst. Dus u zult veel profijt hebben van uw dakventilator.

Dakventilatoren voor de horeca

Wij leveren diverse dakventilatoren die geschikt zijn voor de horeca. Deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en veilig, want ze voldoen aan hoge veiligheidseisen. Sommige bevatten ook een vetopvangbak. De producenten die onze dakventilatoren leveren, hebben een groot marktaandeel. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Bij alle merken gaan prijs en kwaliteit hand in hand.

Kan een dakventilator goed tegen slechte weersomstandigheden?

Dankzij zijn robuustheid, kan de dakventilator zijn werk doen tijdens de meest extreme buien. Dit geldt ook voor hittegolven, want het systeem is speciaal ontworpen voor buiten. Dus u hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Het systeem kan jarenlang veilig buiten staan.

Hoe reinig ik een dakventilator?

We raden u aan de dakventilator af en toe te reinigen, zodat deze goed blijft werken. Hiervoor heeft u een borstel nodig die ronddraait. Maar u kunt dit het beste laten doen door monteurs. Want zij zijn gewend om op grote hoogte te werken.

Meer ventilatoren van Rumeyza

U kunt ook bij ons terecht voor andere ventilatoren. Verder leveren we allerlei toebehoren voor ventilatie. Neem vooral een kijkje in ons assortiment, want wij leveren alles voor een goede afzuiging. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. We geven u graag advies op maat.