Zoekt u een compacte ventilator die grote hoeveelheden lucht kan verplaatsen? Dan is een axiaalventilator een uitkomst. Bovendien is deze ventilator zeer energiezuinig en maakt hij vrijwel geen geluid. Het is een ideale ventilator voor uw horecazaak. Rumeyza levert axiaalventilatoren voor de horeca in verschillende vormen en afmetingen. U komt ze bijvoorbeeld tegen in grootkeukens van restaurants en in shoarmazaken.
 

Axiaalventilatoren horeca

Axiaal staat voor lengterichting. Een axiaalventilator verplaatst de lucht dus via de lengterichting van de aandrijfas. U kunt de axiaalventilator herkennen aan de vorm: het systeem lijkt op een wiel. De waaier van de axiaalventilator heeft voorovergebogen, schroefbladvormige schoepen. Het voordeel hiervan is dat de ventilator een aanzienlijke hoeveelheid lucht kan verplaatsen, waarbij hij weinig elektrisch vermogen nodig heeft. De axiaalventilator wordt ook wel schroefventilator genoemd.
 

Welke typen axiaalventilatoren horeca zijn er?

De verschillen tussen de axiaalventilatoren zitten in de vorm, uitstraling, capaciteit en het geluidsniveau. Neem vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment, waar u alle productspecificaties vindt. Rumeyza levert alleen kwalitatief hoogwaardige axiaalventilatoren van betrouwbare merken, met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Verder is het ook prettig dat onze axiaalventilatoren weinig onderhoud nodig hebben, behalve periodieke reiniging.
 

Waarom ik moet kiezen voor een axiaal ventilator?

Axiaal ventilatoren verplaatsen een grote hoeveelheid lucht en kunnen het beste gebruikt worden voor lage druk systemen. Ondanks dat de ventilator een grote hoeveelheid lucht kan verplaatsen, is het formaat van een axiaal ventilator een groot voordeel.
 

Waar plaats ik de axiaalventilator?

U kunt de axiaalventilator plaatsen tegen de wand of het raam. Zo gaat de lucht die het systeem afzuigt direct naar buiten. Doordat de ventilator zo compact is, kunt u deze gemakkelijk in een luchtkanaal plaatsen.
 

Nog meer ventilatoren van Rumeyza

Behalve axiaalventilatoren levert Rumeyza buisventilatoren, afzuigmotoren, afzuigkappen en allerlei toebehoren zoals regelaars, filters, batterijen, et cetera. Wij zijn gespecialiseerd in afzuiging en ventilatiesystemen voor de horeca, retail, utiliteit, industrie en nog veel meer branches. U komt onze systemen overal tegen. Daarnaast geven we graag persoonlijk advies. We vinden het namelijk belangrijk dat u een product bestelt dat voldoet aan al uw wensen.