Afzuigmotoren zijn onmisbaar in grootkeukens. Als u deze installeert creëert u een prettige en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Rumeyza levert afzuigmotoren voor uiteenlopende behuizingen, waaronder luchtbehandelingskasten en ventilatorboxen. Ze zijn vrijwel geluidloos, voldoen aan de hoogste wettelijke veiligheidseisen en gaan bovendien jarenlang mee.

Het voordeel van Rumeyza’s afzuigmotoren

U kunt alle kanten op met onze afzuigmotoren en dat is een groot voordeel. U bepaalt namelijk zelf de behuizing en hoe u de motor inzet. Wel is het van belang enige voorkennis te hebben van afzuigmotoren, zodat u de motor op zo’n manier kunt installeren dat de juiste hoeveelheid stroom naar de motor wordt geleid. Als u hier hulp bij nodig hebt, denken we graag met u mee. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze klanten.

Afzuigmotor keuken

Een afzuigmotor in de keuken verwijdert kookdampen, fijnstof, vocht en andere schadelijke stoffen. Onze afzuigmotoren zijn verkrijgbaar met regelaars, zodat u zelf kunt regelen hoe hard ze werken. Dit kan u veel energie besparen. Ook leveren we afzuigmotoren met verschillende vermogens. Welk vermogen u nodig heeft ligt aan de grootte van uw keuken.

Afzuigmotor industrie

Behalve afzuigmotoren voor grootkeukens, kunt u ook bij ons terecht voor een afzuigmotor voor de industrie. Onze systemen voldoen namelijk aan alle wettelijke eisen en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn geschikt voor kantinekeukens, werkplaatsen en sanitaire ruimten. Uw medewerkers zullen werken in een gezondere omgeving.

Daarom kiest u voor een afzuigmotor van Rumeyza

Rumeyza levert alleen afzuigmotoren van A-merken, zoals Rosenberg, Chaysol, Ebmpapst, Rotodyne en Ruck. Dit zijn gerenommeerde producenten die al vele jaren uitstekende producten vervaardigen voor de ventilatie en afzuiging van grootkeukens. De systemen van deze merken gaan jarenlang mee en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Tegenwoordig wordt geadviseerd ruimtes 24 uur te ventileren. De afzuigmotoren die u ziet in ons assortiment, zijn daarom geschikt voor 24-uurs ventilatieprocessen. Verder vinden wij het belangrijk dat u een product bestelt dat voldoet aan al uw wensen. Zodoende kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Technische groothandel voor de horeca en andere branches

Als technische groothandel voor de horeca kunt u behalve afzuigmotoren ook bij ons terecht voor afzuigkappen, filters, regelaars en allerlei andere belangrijke systemen die de luchtkwaliteit in grootkeukens optimaliseren. Onze afzuigmotoren, afzuigkappen en luchtbehandelingskasten kunnen overigens ook prima worden toegepast in winkels, werkplaatsen en andere ruimtes. Onze klantenkring is breed.