Afzuigmotoren zijn onmisbaar in grootkeukens. Als u deze installeert creëert u een prettige en veilige werkomgeving voor uw medewerkers en klanten. Rumeyza levert goede horeca afzuigmotoren van A-merken voor uiteenlopende behuizingen, waaronder luchtbehandelingskasten en ventilatorboxen. Ze zijn vrijwel geluidloos, voldoen aan de hoogste wettelijke veiligheidseisen en gaan bovendien jarenlang mee.

Airfan afzuigmotor

De direct aangedreven centrifugaal ventilatoren zijn bedoeld voor het verplaatsen van lucht en ontworpen voor continubedrijf. De toelaatbare temperatuur van de te verplaatsen lucht is -30°C tot +70°C. Ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidsniveau. Lees meer…

Torin afzuigmotor

De Torin afzuigmotoren zijn bedoeld voor het verplaatsen van lucht en zijn ontworpen voor continue bedrijf. De afzuigmotoren zijn uitstekend regelbaar en van het dubbel aanzuigende type, met voorwaarts gebogen schoepen. De elektromotor en waaier zijn aan beide zijde trillingarm in rubberen trillingsdempers opgehangen. Lees meer…

Het voordeel van Rumeyza’s afzuigmotoren

U kunt alle kanten op met onze horeca afzuigmotoren en dat is een groot voordeel. U bepaalt namelijk zelf de behuizing en hoe u de motor inzet. Wel is het van belang enige voorkennis te hebben van ventilatoren, zodat u de motor op zo’n manier kunt installeren dat de juiste hoeveelheid stroom naar de motor wordt geleid. Als u hier hulp bij nodig hebt, denken we graag met u mee. Wij zijn namelijk persoonlijk betrokken bij al onze klanten. Bovendien krijgt u minimaal 1 jaar garantie op al onze producten.

Afzuigmotoren horeca

Onze afzuigmotoren horeca verwijderen kookdampen, fijnstof, vocht en andere schadelijke stoffen. Ze zijn verkrijgbaar met regelaars, zodat u zelf kunt regelen hoe hard ze werken, waardoor u energie kunt beparen. Ook leveren we motoren met verschillende vermogens. Welk vermogen u nodig heeft ligt aan de grootte van uw keuken. U komt onze afzuigmotoren vaak tegen in shoarmazaken. Maar ook in pizzeria’s en bakkerijen.

Afzuigmotoren voor de industrie

Behalve afzuigmotoren voor grootkeukens, kunt u ook bij ons terecht voor afzuigmotoren voor de industrie. Onze systemen voldoen namelijk aan alle wettelijke eisen voor kwaliteit en veiligheid. En ze zijn geschikt voor diverse ruimtes. Denk aan kantines, het toilet of werkplaatsen. Uw medewerkers zullen werken in een gezondere omgeving. Daarnaast ziet u onze afzuigmotoren terug in sportverenigingen en andere gelegenheden waar veel mensen zijn.

Het verschil tussen een enkel- en dubbel aanzuigende afzuigmotor?

Het verschil is dat bij een enkel aanzuigende afzuigmotor de lucht aan één zijde wordt aangezogen en bij een dubbel aanzuigende afzuigmotor word de lucht aan beide zijde aangezogen.

Mijn afzuigmotor draait de verkeerde kant op. Wat nu?

U heeft de afzuigmotor niet op de juiste manier aangesloten. Controleer uw elektrische aansluiting!

Waarom moet u de afzuigmotor schoonmaken?

De vette lucht die vanuit uw keuken door uw afzuigkanaal en dus afzuigmotor komt, hoopt zich in loop van tijd op in het systeem. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar ook erg gevaarlijk. Vet is immers erg brandbaar. Daarnaast zorgt het ervoor dat de motor minder efficiënt zijn werk kan doen. Voor een goed werkend afzuigsysteem is het noodzakelijk om uw afzuigmotor regelmatig te reiniging.

Wat is een afzuigmotor?

Een afzuigmotor is een mechanisch apparaat waarmee je de binnenkomende lucht kan verplaatsen.

Welke afzuigmotor moet ik kopen?

Uw afzuigmotor werkt niet meer naar behoren en is toe aan vervanging, maar u kunt niet meer achterhalen welke type afzuigmotor u heeft. U kunt ons een email sturen met daarin de volgende vragen beantwoord;

  • De afmetingen van uw huidige box (lxbxh)
  • De ampère en voltage van uw huidige regelaar
  • Indien bekend de merk van de huidige afzuigmotor

Met deze gegevens kunnen wij u helpen bij het aanschaffen van een nieuwe afzuigmotor.

Betrouwbare producenten van ventilatie- en afzuigingsproducten

Rumeyza levert alleen afzuigmotoren van betrouwbare merken. Want wij willen alleen het beste leveren aan onze klanten. De systemen van deze merken gaan jarenlang mee. Verder voldoen ze aan de hoogste veiligheidseisen en daarnaast is de geluidshinder minimaal. Ook wordt tegenwoordig geadviseerd ruimtes 24 uur te ventileren. De afzuigmotoren die u ziet in ons assortiment, zijn daarom geschikt voor 24-uurs ventilatieprocessen. Verder vinden wij het belangrijk dat u een product bestelt dat voldoet aan al uw wensen. Zodoende kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies en zijn wij graag uw totaalleverancier voor horeca afzuiging. Ons uitgebreide assortiment bestaat verder onder andere uit Afzuigboxen, Afzuigkappen, Afzuigmotoren, Axiaalventilatoren, Buisventilatoren, Dakventilatoren en Geurfilterkasten.

Niet gevonden wat u zocht?

De producten in onze webshop zijn slechts een fractie van ons aanbod. Staat het door u gewenste product niet in de shop, klik dan hier voor meer aanbod.