Horeca afzuiging

Bent u op zoek naar horeca afzuiging? Zoekt u nieuwe afzuiging voor in uw keuken? Rumeyza is gespecialiseerd in afzuiging voor de horeca. De systemen die wij leveren zijn kwalitatief hoogwaardig en creëren een schone, gezonde omgeving. Ongezonde dampen, geuren, vocht en fijnstof worden netjes afgevoerd. Wij leveren horeca afzuiging van A-merken, voor een aantrekkelijke prijs.
 

Waarom is een goed afzuigsysteem belangrijk?

Hoogwaardige afzuiging is belangrijk omdat panden tegenwoordig vaak goed zijn geïsoleerd. Vuile lucht blijft hangen als er geen afvoer aanwezig is. Als vervuilde lucht niet weg kan, dan wordt de ruimte ongezond om in te verblijven. Met name in grootkeukens komen er vuile deeltjes in de lucht door kookdampen, rook en vet. Daarom heeft u zeker in de horeca goede ventilatie nodig. Bovendien gelden strenge regels op het gebied van horeca afzuiging.
 

Afzuiging horeca regelgeving

Het is wettelijk verplicht om een afzuigsysteem te plaatsen in uw professionele keuken. Het Arbeidswetboek stelt onder andere dat u uw werknemers een gezonde werkruimte moet bieden, met een hoog geurcomfort. Daarnaast is het belangrijk dat uw klanten en omwonenden zijn beschermd tegen rook of onfrisse geuren uit de keuken.
 

Horeca afzuiging installatie

Hoe installeert u de horeca afzuiging? Op de website van Informatiepunt Leefomgeving kunt u precies lezen hoe en waar u de luchtafvoer moet plaatsen. Hiervoor gelden namelijk bepaalde afstanden. Als dit niet lukt, mag u ook een ontgeuringsinstallatie plaatsen met een hoge capaciteit. Tot slot is het verplicht om filters te plaatsen in de afzuigkap die vet opvangen.
 

Hoe onderhoud ik mijn afzuigsysteem?

Om een goede werking te realiseren, is het van belang uw afzuiging vaak te reinigen. Dit doet u bijvoorbeeld met speciale sponsjes. Of u kunt reiniging met hoge druk toepassen. Verder is het van belang de filters van uw afzuiging op tijd te vervangen of te reinigen, want filters zorgen voor een goede werking. U merkt snel genoeg wanneer u de filters moet vervangen.
 

Welke soorten afzuigsystemen voor de horeca zijn er?

Er zijn verschillende soorten afzuigingen voor de horeca. Zo zijn er axiaalventilatoren, boxventilatoren, buisventilatoren, dakventilatoren, rookgasventilatoren enzovoort. Het ligt aan uw wensen en situatie welke horeca afzuiging bij u past. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, daarom hebben wij deze webshop gemaakt waar u alle specificaties kunt raadplegen. Verder zijn wij altijd bereid u te voorzien van professioneel advies. Wij vinden het namelijk fijn als u tevreden bent met uw afzuiging, net zoals onze andere klanten.
 

Meer producten van Rumeyza

U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen voor uw afzuigsyteem, want wij leveren onder andere buizen, filters en regelaars. Deze producten leveren wij voor een mooie prijs, zodat wij dé groothandel kunnen zijn voor uw afzuiging. Samen optimaliseren we de luchtkwaliteit van uw grootkeuken.